sunnuntai 1. lokakuuta 2017

MFB, JVG, BRUNSSI

Tässä tulee taas  viikon tiivistelmä, sillä se parisuhdekirjoitus leviää kuin pullataikina enkä saa siitä enää kiinni. Hion sitä kyllä, mutta tässä välissä vähän muikeampia tunnelmia. Ekana ihana My First Bandin keikka Tavastialta viime lauantailta.


Viimeksi kolme vuotta sitten kuulin heidät livenä samassa paikassa, mutta tämän vuoden keikalla jengiä oli järkyttävän vähän. Ja voi miksi, paljosta jäivät paitsi, muunmuassa askustisesta versiosta jos oikein muistan niin Parachute-kappaleesta ja muutenkin hiton sielukkaasta keikasta. Kolme aivan uutta kappaletta he myös soittivat ja panivat svengaten vanhojen biisien tahtiin. Näin heidät heidän ensimmäisellä keikalla 2006, eikä ole sen jälkeen tykkääminen laantunut! Seuraavaa keikkaa jään odotamaan...

Viikko kului viimeisten purjehdustreenien tunnelmissa, jolloin ilma oli muuten aivan huippu! Aurinkoa ja sopivaa tuulta, voi ja taas saa venttaa kuukausia, että pääsee taas vesille. Torstaina käytiin äidin kanssa ihmettelemässä Stockmanin Diorin kanta-asiakasillassa. Olimme illassa täyteyleisöä, hienoja eväitä syömässä, mutta kaikki katsannon avartamiset ovat mieleeni! Miten meikkaaminen voikaan olla kokonaisvaltaista, melkein teknistä, suoerlatiivejä ja upeita lupauksia... Kiehtovaa, jopa naisen näkökulmasta. Noh, naisen, joka ei kovinkaan meikkaa.

Eilen päästiin bucket listallani pitkään, pitkään, pitkään, vuosia olleeseen tavoitteeseen nimittäin JVG:n keikalle! Vihdoin, vaikka tätä kokemusta kannatti odottaa.

 Hartwall Arena oli melkein loppuun myyty ja alusta lähtien konsertissa oli huikea meno. Tässä juhlittiin samalla kundien 30-vuotis synttäreitä ja fiilis oli kyllä kuin mahtavissa bileissä. Vau vau vau!


 Jokaiselle paikalle oli vielä jaettu tällaiset rannekkeet, jotka sykki valoa ja vaihtoi väriä kauko-ohjatusti.  Yllä olevassa kuvassa näkyy täysien katsomoiden aiheuttama valoefekti.


 Valoshow oli siellä myös kohdallaan. Samoin feettaajat kuten Antti Tuisku, Paula Vesala, Tippa-T, Pete Parkkonen, Reino Nordin ja muut ketkä ovat kaksikon kanssa kappaleita laulaneet. Kannati lähteä, vitsit oli Suomen mittakaavassa kerrassaan upea keikka!

Sunnuntain kunniaksi, kerrassaan pieneksi arjen luksukseksi vein tänään vanhempani sunnuntaibrussille Vuosaareen Hotel Vuorantaan. Paikka on vanha Sypin koulutuskeskus, missä äiti on pankkivuosinaan käynyt koulutuksissa ja brunssi näyttävässä ruokalassa oli juuri mitä viikon lopettukseksi voi toivoa.


 Seisovan pöydän ääressä oli paljon ruokavieraita, mutta myös ruuhkan selittävä valikoima ruokia. Metsäsienipiirakkaa, puolukkapannukakkua, punajuuri-pinjansiemensalaattia, vuohenjuustoa kurpitsan kera... Ja paljon muuta, huuuuuuh... Täällä saa cityshopperkortilla kaksi brunssia yhden hinnalla eli 25eurolla. Pöytävaraus ilmeisen suositeltava, ettei jää ilman nautintoa.

Takaisin ajettiin luonnollisesti Kaivarin kautta, ja siellä pysäytin auton näiden ihanien syksyn värien ääreen... Mukavaa syksyn alkua teille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos samoin, oli tosiaan hyvät tarjoilut... kivoja kuvia....