perjantai 3. huhtikuuta 2015

Iloista pääsiäistä!




Tästä se lähtee, ensimmäinen vapaapäivä. Odotan innolla sunnuntaita, kun kukko munii sänkyni alle, vaikka näin yksin asuessa se illuusio tuskin enää toteutuu. Pyysin kuitenkin äidiltäni, tai voiko sanoa kuiskasin vaatimukseni, että saisin kaksi yllätysmunaa, vaalean sinisen ja vaalean punaisen My Little Pony-suklaamunan, kun menen heidän luokseen sunnuntaina lammaspataa tekemään. Näin se aika ei joissain asioissa vaan kulu vaan vanhempien on "munittava" minulle pääsiäisyllätyksiä näin aikuisiälläkin. Töissä juteltiin asiasta ja yhden kimman kanssa sovittiin vaihtavamme yllätyksiä keskenämme tiistaina. Molemmat toivomme munista paljastuvan pikkuponi-figuureja. Haha, ja ikää oli..? Juuri sopivasti vähän! Mutta muistaako kukaan teistä 80-luvun pinkit My Little Pony-munat, jotka oli tehty pinkistä suklaasta? Pari kaveriani muistaa, joten tiedän etten nostalgiahouraile tässä asiassa, vuosi oli jotain 1985.



Kohta olisi aika vääntäytyä suihkuun ja sitten Pasilaan Pitkäperjantain päiväliselle. Huomenna on sitten tiedossa ahneen kanan ylitöitä. Varasin kesälomalleni elokuun loppuun oikean kesälomareissun ja lähden pitkästä aikaa Suomen Purjelaivasäätiön matkaan kuunari Helenalla alas Norjan rannikkoa Tromsasta Kööpenhaminaan. Tromssaan on hankala päästä ja yhden suunnan lento Köpiksestä kotiin ei sekään ole ihan ilmainen, joten ylityöt on ihan paikallaan. Toimivista meripahoinvointilääkkeistä otetaan vinkkejä vastaan, sillä lentäessämme Wieniin muutama viikko sitten tulin matkapahoinvoivaksi jopa lentokoneessa! En ikinä kuvitellut senkin päivän näkeväni, että minä melkein annan ylen lentäessäni! Ja ennen purjehdusta olis listalla Rooma serkun kanssa, hmmh... Ylitöitä, yes sir!


Pitäisköhän siitä Wienin matkasta tehdä pieni postaus? En ole koskaan hinkunut Wieniin, mutta siellä käytyäni suosittelen kohdetta kaunista kaupunkimatkaa etsivälle, joka haluaa sekä pistäytyä laadukkaissa museoissa että kävellä kaduilla pää kenossa vanhoja taloja ihastellen. Unohtamatta tietty järkyttävän hyviä leivoksia ja mehukkaita schnitzeleitä. Mutta nyt, sinne suihkuun!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää pääsiäistä itsellesikin, oiva kirjoitus veti suun hymyyn!!!iloiset pääsiäismunat, tulee taas syötyä suklaata...