perjantai 4. heinäkuuta 2014

Nyt tulee aurinkoa!

 
Tässäpä viimeisin ja viimeinen hankintani, jee! Ja niinhän se menee, että kun hankin kumpparit, alkaa aurinko paistaa. Mutta se on ihanaa, näitä ehtii ulkoiluttaa sit syksyllä. Mut juu, kyllästyin sateiseen alkukesään ja kenkäkauppojen suppeaan valikoimaan (etsin siis ensin alle 50euron värikkäitä saappaita), mutta kun löytäminen aina viimeistään tyssäsi liian pieniin kokoihin, päädyin nettiin. Ja nythän Hunterilla oli, ja on, aletkin...


Englannin kuninkaallisena hovihankkijanakin tunnettu Hunter toimittaa kenkänsä korkealaatuisesti pakattuina ja supernopeasti. Tein tilauksen viime lauantaina ja nyt perjantai-iltana ovikelo jo soi. Pohdin pitkään pinkin, vaalean sinisen ja tämän klementtiini-värin välillä, mutta olen ehdottoman tyytyväinen valintaani. Näillä ei jää näkymättömäksi pimeimpäänkään vuoden aikaan! Koon valinnassa käytin törkeästi hyväkseni Helsinkiläisiä kenkäkauppoja, mutta kuten sanottu, minun kokoani eli väljää 41:stä eli Hunterin UK8/EU42 ei tuoda maahan kuin mustana! Mutta hei, mustahan on helppo yhdistää mihin vaan vaatteeseen lohdutti nuori naismyyjä. Niin, onhan sekin jotenkin "lohduttavaa".


Siinä ne seisovat, jumbe. Malli on Original Gloss short. Toivottavasti yhteinen taipaleemme on pitkä ja iloinen. En halunnut polvitaipeeseen ulottuvia Originaleja, sillä niitä kokeillessani jouduin pyytämään ystävää kiskomaan ne pois jaloistani. Minua nauratti, mutta Zion myyjät eivät hymyilleet yhtään. Tuli ihan mieleen lapsuus, kun äiti tai isi kiskoi saappaita pois ja itse meinasin luisua tuolilta lattialle. Värin puolesta lyön vetoa, että yhdistän näitä tuhat kertaa taitavammin kuin yhdistäisin mustia kumppareita, minun varteeni musta vaan ei istu.


Ja sitten yksityiskohtia, yksityiskohtia ja kivaa viimeistelyä. Soljessa lukee Hunter ja niiteissä on H ja lehtikuvio, myös tuo kiristysremmi antaa jujua.



Lesti on saappaissa myös mukavan leveä eli pohjallinen ja villasukka istuu sisään hienosti. Ostin samalla myös Hunterin omat saapassukat, joissa varsi kääntyy tuohon saappaan varren päälle. Halusin kokeilla niitä, koska pilasin kerran hyvät tummat farkut saappaan varren hangatessa märistä farkuista väriä pois. Ne suojaa myös sukkahousuja ym... Sateita odotellessa... nautitaan auringosta! Viikonloppuja!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olipa nopea toimitus,varmaan bongaudut näkökentään syksyllä mustasta asfaltista, upea väri....

Anonyymi kirjoitti...

Muistathan sitten pitää nuo upeat Hunterit aina puhtaina ja kiiltävinä. Mielellään lisää kuvia "hunter-sparåsta"!