keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Vene Båt 2014

Vielä ehtii hyvin messuille! Ja etenkin purjelaivasäätiön ständille kannattaa pistäytyä hallissa 3, saa mukaansa hyvän lehden ja kannustusta lähteä elämänsä seikkailuun Karibialle, Itämerelle tai vaikka Atlantin ylitykselle. Jos olet ikinä haaveillut purjehtimisesta, Suomessa tai ulkomailla, muttet ole voinut hankkia kokemusta - tai vaikka olisitkin - tarjoaa Purjelaivasäätiö mahdollisuuden upeisiin reissuihin kahdella aluksellaan. Toinen paateista on Kuunari Helena, 42metrinen purjelaiva ja toinen Vahine, 65jalkainen Swan. Olen testannut molemmat ja voin suositella hyvin lämpimästi!
Tänään sujui toinen päivä Vene-messuilla yllättäen säätiön edustajana ja innokkaana Venda-lehden jakajana. Tästä tapahtumasta alkaa aina kevät ja avointen vesien odotus, ja siellä myös purjehdusinto herää takuuvarmasti. Vieraita on keskelle viikkoa sijoittuneista päivistä huolimatta ollut ihan kiitettävästi eli tylsää hetkeä ei ole tullut. Ja jos ei ole jututtanut messuvieraita niin sitten kanssapäivystäjiä. Melkein saivat varaamaan paikan Karibian purjehdukselle. Vielä, kun lennot maksaisivat hieman vähemmän kuin 1200euroa ei osallistumista tarvitsisi hetkeäkään miettiä... Halvemmat lennot olisi saanut, kun olisi suunnitellut retkeä hieman etukäteen.

Säätiön lippulaivasta Kuunari Helenasta on myös esillä upea pienoismalli. Eikö tuntuisi hienolta astella kyseisen kaunottaren kansia kuuman auringon alla?
Miten olisi? Kylmästä lämpimään... Eikun www.staf.fi Ja sitten messuille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mahtavaa, ei muuta voi sanoa, en itse uskaltaisi atlantia ylittää purjeveneellä, en edes isolla niinkuin Helena.....