sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Päivän vihreät soturit

Mikäs sen parempaa hiljaisen sunnuntain puuhaa kuin siivous! Ensin oli aikaa katsella aika uskomattomia Grammy awardseja Teemalta ja sitten käydän kahden vihreän soturini kanssa taistoon kylpyhuoneen puhtauden puolesta. Yksi ystäväni sai minut hankkimaan Venemessuilta tällaisen Universal stone-puhdistusaineen. En ole näiden helppoheikkien kaupustelun perään, pikemminkin kierrän ne todella kaukaa, mutta nyt kun suosittelija oli tuntemani ihminen... Enkä kyllä olisi parempaa hankintaa voinut tehdä! Hinkkasin kylppärini lattiaa joku aika sitten Vimin ja sokerin voimin, sormien nivelet hellinä ja hiki otsalla. Lattia lähti puhtaaksi, mutten ole seiniin jaksanut yhtä vaativaa prosessia aloittaa. Paitsi nyt tällä uudella menetelmällä. Tässä lähtökohta ja lopputulos:

Ennen siivousta koko seinä oli aikaa myöten kerääntyneen kalkkihunnun alla, vaikka keskellä näette yhden tällä aineella aiemmin puhdistetun neliön.
Ja tähän tultiin hyvinkin helpolla työmäärällä ja minimaalisella hankaamisella. Ihme ainetta tuo Universal stone! Messujen lisäksi sitä saa joistain luontaistuotekaupoista ja K-marketeista. Ihan voin suositella, se on nimittäin vielä myrkytöntä (siispä luonto- ja lapsiystävällistä) ja hajutonta.

Ja niin tämäkin postaus meni tuotesijoittelun puolelle. Mutta minkäs teen, kun ei ole hetkeen mitään jännää mielessä liikkunut. Lähinnä harmittaa, kun pidempiaikaista työpaikkaa ei tunnu löytyvän ja nykyisestä saa kiinnityksen aina vain viikoksi tai pariksi eteenpäin. Pätkätyöt ovat kyllä melkoinen stressi, enkä ihmettele enää, kun ihmiset niistä negatiiviseen sävyyn puhuvat. Tsemppiä olen saanut tuolle merkonomi-ajatukselleni, kiitos siitä. Otan sen taas agendalle, kun kevät pääsee kunnolla käyntiin.

Onneksi huomenna on tiedossa kauan fanittamani Sarah Brightmanin konsertti ja eilen kävin katsomassa Dallas Buyers Club-elokuvan Kinopalatsissa. Siinä muuten yksi helmi Finnkinon ohjelmistosta! Hienoja näyttelijöitä, koskettavia teemoja ja hyvin, hyvin viihdyttävää kerrontaa. Näillä uuteen viikkoon, jospa se toisi jotain suurempaa inspiraatiota tullessaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onpa ihme aine, pitää ehdottomasti kokeilla.....