lauantai 18. elokuuta 2012

Sydney, NSW

Näissä maisemissa mennään, enkä tiedä menisinkö seuraavaksi ylös vai alas. Sydneyssä on ihan pirun kylmä ja ihan pirun kallista! Australian talvi ei siis ole humpuukia vaan tuulen tuivertarssa ihan totista totta. En olisi ikinä uskonut... Nyt en siis enää tiedä haluanko palelemaan alustavasti sovitellulle farmioleilulle Melbournen lähelle vai lähdenkö sittenkin Cairnsiin ja kohti lämpöä, vielä kun siellä ei ole liian kuuma.

Australian rajalla-ohjelma taas osoittautui kohdallani turhaksi peloksi. Passini leimattiin mukisematta ja sain kävellä tullivirkailijankin ohi hänen vain vilkaistessaan täyttämääni maahantulokaavaketta. Rasti ei:n kohdalla kaikissa kielletyissä aineissa eklä kukaan epäillyt mitään. Onneksi, vaikkei mitään kiellettyä laukussa ollutkaan.

Mutta ei tämä ihan ruusuilla tanssimista ole. On yllättävän rankkaa tottua tietämättömyyteen ja epävarmuuteen huomisesta, vaikeampaa kuin olisin taas kuvitellut. Tosin tätä palelua on varattu Sydneyssä vielä ainakin viikko ja sitten olisi se surffikurssi, hmm, en ole vielä päässyt kokeilemaan vettä. Onko se yhtä viileää kuin ilma. Valinta ja sen vaikeus!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siellä jonkin ajan kuluttua
riittää lämpöä, kuten täällä huonossa
saunassa. Tuohon epävarmuuteen : Alku
aina hankalaa lopussa kiitos seisoo.
Tsemppiä onhan sulla vain vajaa vuosi
jäljellä. e.

Anonyymi kirjoitti...

voi hemmetti sitä luulee täällä, että siellä on ikuinen kesä, virhe ajatus. täällä sitävastoin on +36.6 auringossa partsilla, mutta kuin kauan? koeta nyt ratkaista mihin suuntaan olet menossa. saattaahan siellä maalla olla lämmintä kuukauden parin kuluttua. toivottavasti saat märkäpuvun surffailuun. kiitos taas kaikista matkakuvailuista....

Anonyymi kirjoitti...

Hei Karo! Aivan upeita kuvia ja uusia kokemuksia, näet kyllä aivan mielettömiä paikkoja, huhhuh... Seikkailumieltä! -M

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Auts kun tulikin haikea fiilis tässä lueskellessa. On tosi kiva lueskella näitä sun tarinoita, kiitos siis että jaat kokemuksiasi, ihan kuin olisi itsekin reissussa. Tänään vasta eksyin blogiisi ja voin sanoa että illan piristys! :) Antoisia kokemuksia jatkossakin ja oikein mukavaa matkanjatkoa! C´est la vie!