tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ne osaa Lidlissä!

Sain tämän herkullisen levyn lahjaksi hetki sitten ja tänään olin henkisesti valmistautunut avaamaan pakkauksen ja syömään ainakin puolet levystä siltä istumalta. Päätän usein maistavani pari palaa ja harmittelevani sitten yli puoliksi syödyn levyn äärellä, että sinnehän hävis. Suklaa huumaa!


Mutta Lidlhän onkin keksinyt hienon tavan välttää tämä ylitsepursuava nautiskelu ja pakata chocolat mousse-houkuttelevuutensa annospakkauksiin. Ihan sikakätevää oli levyn avatessaan huomata syliin tipahtelevan yksittäisiä, siististi käärittyjä ja juuri sopivan kokoisia herkkupaloja. Vois tehdä mieli ottaa vielä yksi, mutta se on siis vasta toinen nautittu rivi tästä houkuttimesta...


Suun ilojen lisäksi pitää olla myös vähän silmäniloa. Meripelastajien lehdessä on palsta "Mansikkapaikka", jossa seuran jäsenet esittelevät omia lempipaikkojaan Helsingin edustalla. Kundikaverini kanssa ollaan kerätty samalla idealla paikkoja "uskoisitko, että ollaan Helsingissä" ja tässä on taas yksi niistä, Matosaari. Saari löytyy Jollaksen kyljestä ja sinne pääsee bussilla numero 85. Peremmälle sitten vaan, maisemaa ja 60-luvulla palaneen Villa Sommarron raunioita ihmettelemään. Saari on kaupungin omistuksessa ja siis yleisessä käytössä oleva ulkoilu-alue (kovin pieni tosin).
Mikäs sen ihanampaa kuin aamukahvit tuossa terassilla ja ohitse lipuvien paattien katselu. Piknik saarella ainakin onnistuisi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on erittäin säästäväistä itselle, kun suklaat ovat pakatut erilliseen pussiin...täytyy kokeilla...

Anonyymi kirjoitti...

Liiteristä löytyy paljon hyvää tava-
raa ja se on yleensä edullisempaa,
kun muualla. Paikoista taas Söderskärin majakan ympäristö on kappale kauneinta Suomenlahtea.e.