perjantai 4. toukokuuta 2012

Kukkuu ...

 

Kylläpä on taas kulunut aikaa, pää tyhjänä duunia painaessa. Tai meinaan, että jänniä tapahtumia ei ole nyt tippunut tielle. Hieman suunnitelmia, joista kerron pian, mutta muuten. No pienoismallimessuilla tuli käytyä, mikä sai taas himon mallinrakennukseen heräämään. Pitäisi saada se oma radio-ohjattava paatti ostettua ja hermot venytettyä niin vetreiksi, että kestäsivät vielä rakentamisen. Messuilla oli myös ihana legokaupunki täynnä hulinaa.


Ja pinottuja tuoleja...


Pieniä herkujakin on ehditty nauttia. Kippo säilyy suosikkina ja heidän remontoidut sisätilat samoin kuin laajempi terassi tuovat arvostettavaa lisätilaa pikkupaikkaan.


Juomaksi lämmintä - tai kylmäksi jäähdytettyä minttuteetä, Belgiassa löytämääni taivaallista juomaa. Tilattuamme lasilliset Brysselin sivukadulla, näimme vihdoin miten sitä valmistetaan. Tuoreita mintunlehtiä ja kiehuvaa vettä lasiin, päälle hautumaan suodattimellinen tummaa teetä ja reilusti sokeria, makeus kuuluu asiaan. Voi bueno, tätä ihanuutta täytyy nauttia talven tullen. Ja siis jäähdytettynä ennen sitä!

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kukkuu itsellesi en löytänyt sinua karvalelujen seasta....kakkos kirjoitus edellinen ei vissiin lähtenyt mihinkään...