sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Toinen kotiutuminen

Tämä viikko on hurahtanut ohi aivan huomaamatta! Olen tehnyt hieman ylitöitä, huhkinut salilla ja potenut matkakuumetta. Nyt onkin hyvä aika palata tänne päivittämään meininkiä. Kotuiduin tänään tammikuun toiselta Ruotsin reissulta. Meno oli hieman eri kundikaverin kanssa matkustaessa, ja tämä näkyy kuvissa. Pääosassa olivat ruoka, laiva ja rentoutuminen.

Perjantaina startattiin kymmenisen minuuttia myöhässä koko laivan ollessa aivan täynnä, viimeiset matkustajat siis kiirehtivät putkesta laivaan lähtöajan jo mentyä. Me olimme tapamme mukaan hyvissä ajoin kuvaamassa fiilistä.

Ruotsissa on kiva käydä venyttämässä leukoja ja nautiskelemassa tuo Big King XXL-menu Burger Kingissä. Ei tarvinnut tämän jälkeen lämmintä ruokaa kuin seuraavan kerran yhdeksän maissa El Captainissa. Siellä tarjotun naudan ulkofilée pihvin myötä muutin suhtautumistani ulkofileeseen, voi mitä lihaa, nam! Lauantaina taas söin maukkaat lampaan kyljykset, aijai! Sinne vaan herkuttelemaan, kun matkustatte näillä Itämeren kuningattarilla.
Ja jälkiruokahan maistuu aina, etenkin Galleriasta ostettu mangojäätelö...

Minun reissuni kohokohta oli Musik- och teatermuseet, missä lukuisia kieli- ja lyömäsoittimia pääsi soittamaan itse. Olen pitkään, todella pitkään haaveillut harpun soittamisesta, ja eilen tämä toive toteutui. Nousin oikein varpailleni vedellessäni harpusta korkeimpia säveliä ja leijuin lopulta onnellisena ulos museosta. Museon sivut täällä.

Iltaisin ehdittiin myös ottaa zipit drinkistä ja kuunnella bändiä.

Sunnuntai avautui upeassa auringonpaisteessa, joka paistoi ensin makeesti sisään hytin ikkunasta ja ihastutti vielä kannella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno matka, me pääsemme nauttimaan samoista maisemista tänään, porukkaa on vain alle tuhat, se on hyvä, ei ole ruuhkaa missään...

Anonyymi kirjoitti...

ps. upeita kuvia...