sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Aatosta, ja joulu jatkuu kotona

Tädin luona Degerbyssä, Inkoossa tunnelmallista aattoa vietettiin melkein maalaistunnelmissa. Huvittavaa oli katsella kuvassa pilkottavaa ruohonvihreää pihaa, mutta sisällä oli asiaan kuuluvaa hämryyttä ja kauniita yksityiskohtia. Koirat mukaan lukien meitä oli 14 juhlijaa.

Joulutyylin pelasti super monikäytteinen mekkoni.

Huima alkupalapöytä, missä näette myös lohihyytelöni kumottuna. Tänään katamme paljon vaatimattomammin, vaikkakin aiomme syödä nyt kaloja valkoviinin kanssa, parin tunnin kuluttua lihoja punaviinin kera ja toivottavasti ennen kymmentä sitten lämpimiä ruokia... Eilenkin ruokailu oli jaettu kolmeen osaan, ja ennen jälkiruokia ehti pukki kolkuttaa ovelle.
Minun paketeistani löytyi oikein ihania ja käytännöllisiä lahjoja, kiitos kaikille!

Ihan hiton hyvä idea oli tämä spåra-kassi!

Tässä vielä meidän kuusi. Ensimmäinen oma kuusi ja pitkästä aikaa oikea kuusi, sen jälkeen kun joskus 90-luvun lopulla hankittiin vanhempien luo tekokuusi. On tuossa tunnelmaa ja tuoksua, vaikka runko pilkottaakin useasta kohtaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi karoliina!

kylläpä oli mukava joulu. lohiherkku meni tänään loppuun, oli kyllä maukasta. hitsin hyviä kuvia. puoli neljään meni aamulla, tänään on vaan loikoiltu. viettäkääpä herkkujen parissa joulunpyhät. kiitos vaan kaikesta, toivottavasti nähdään taas pian.

terkkuja tädiltä

Anonyymi kirjoitti...

oli tosi mukava joulu taas kerran. ruoka maistui hyvin alusta loppuun, mukavia sekä käytännöllisiä lahjoja tuli , kiitos kaikillle kaikesta.... kuvat onnistuivat mainiosti

Anonyymi kirjoitti...

Onpas teillä ollut hieno joulupöytä, ja upeat puitteet juhlille! Mekin tehtiin tänä vuonna itse joululaatikot, eka kerta mulle. -M