keskiviikko 24. elokuuta 2011

P&P puhelimesta ja purjehduksesta

Hihii, olen tässä seurustellut puhelimeni kanssa ja päässyt hieman availemaan lisää sen mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Tänään muunmuassa latasin siihen sovelluksen, joka etsii minulle lähimmät sushiravinolat olinpaikkani mukaan! Hyödyllistä... Kielten harrastaminen helpottuu ainakin, kun puhelimeen saa haettua eri maiden radio- ja sanomalehtiappeja. Tylsä oli huomata, ettei iTunesin kappaleita saa puhelimeen soittoääniksi. Rämäpuhelimeksi siitä ei myös lasisen kuorensa takia ole, eikä kosketusnäyttöäkään rasvaisilla näpeillä raaski koskea (jotain tämän suuntaista sai joskus vanha Nokia kokea)... Kaikissa toki puolensa, ja tänään käytin jo sushi-appia etsiessäni sopivaa iltapalaa. Toimii.

 kuva wikipedia
Eilisestä myös hieman, olin nimittäin ilmeisesti syksyn viimeisellä tiistaipurjehduksella. Sade lakkasi juuri, kun oltiin koko jengi vedetty sadepuvut niskaan ja irrotettu köydet laiturista. Hengattiin puolitoista tuntia Kruunuvuoren selällä spinnu ja vendaharjoituksia tehden. Kerran saatiin jopa käynnistää kone, että päästiin satamasta lähtevää risteilijään karkuun. Siihen jännitys sitten loppuikin, hiipui ihan tuulen mukana. Vauhti laski pariin kolmeen solmuun ja itse tiistaikisa, tällä kertaa noin 1,5merimailin matka (noin 3km) yhden kääntömerkin ympäri vei 1,5 tuntia! Siinä tuntui jo takana tulevien veneiden ihailu samalta kuin museossa, meri on täysin rauhallinen ja veneet tuntuvat kelluvan paikallaan. Tai niin, ne tuntuivat taustaan maalatuilta. Mutta hyvä välillä näin, rauhaa ja kisapinnaa venyttävää harjoitusta. Niin, ensi tiistaina suuntaan lenkkikaverini ranskan kurssille - ainakin jos kurssille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.

Muistakaa perjantaina ja lauantaina Turussa jälleen järjestettävät Cultural Tall Ships Race-tapahtuma CTSR! Minä lähden sinne perjantaina, ja valmistaudun palaamaan vasta viikon lopussa. Se mastomeri on kiehtova.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä opetan sulle ens kerralla kun nähdään miten saat soittareita tehtyä itunesilla :)
-E

Anonyymi kirjoitti...

uuden kännykkäsi kanssa saa olla pesemässä käsiä koko ajan näemmä. purjehdus puhdistaa keuhkoja, kun pääsee merelle!!!!

KK kirjoitti...

-E

Ok! :) Ajattelinkin, et sulta saan hyviä vinkkejä!