lauantai 9. heinäkuuta 2011

Tänään ei mitään erikoista

Tämä viikonloppu kuluu vihdoin himassa. Sain kundikaverini kotiin melkein pariksi päiväksi - hän kotiutui myöhään eilen illalla kahden viikon meripelastusleiriltä ja lähtee huomenna iltapäivällä hakemaan 12metristä venettä Hollannista Helsinkiin. Viikon päästä päästään sitten vertailemaan kokemuksia Pohjanmerestä, Kielin kanavasta ja Itämeren läpi seilaamisesta! Mutta sitä ennen tämä lyhyt yhdessä vitetty viikonloppu ja sitten taas viikko kesäleskenä. Tosin olette varmaan huomanneet, ettei yksinolo ole enää tuottanut ongelmia. Vihdoin! Toivottavasti jatkuu sää aurinkoisena, jotta pääsen korkkaamaan rantakauden Munkassa hyvästä lukemisesta ja meren liplatuksesta nauttien. Grillaustakin olisi ihana harrastaa. Viime keskiviikkona pidimme työporukan kanssa grillibileet E:n takapihalla. Voi sitä tuoksua ja ruoan makua, fiilistä unohtamatta! Vaikka kaikki maistuisi ulkona paremmalta, ei pekoni-kana- tai kasvisvartaat saati suklaalla ja marshmaloneilla täytetyt banaanit olisi voineet maistua missään yhtään paremmilta... Pitää varustua jotenkin yhtä hyvin eväin myös rannalle :)

Nyt maatessani tässä sohvalla pohdin myös sellaisia ajankohtaisasioita kuten vuodesohvan hankkimista ja vertailen älypuhelimen hyviä puolia. Pitäisköhän investoida omaan mukavuuteen näillä kahdella tavalla? Tätä jään miettimään, ja varastoimaan lämpöä kehooni. Liian kuumuuden yllättäessä, mm. bussin takapenkillä, missä lämmitys saattaa näilläkin säillä pauhata täysillä, kyseinen asenne on pitänyt minut viileänä. Otan lämmön vastaan, en vastustele enkä vihaa sitä. Nautin, enkä hikoa yhtään! Aurinkoista viikonloppua teille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

minä en kestä enää yhtään kuumuutta, jos ei pääse veteen. yöllä happi loppuu vaikka ei ole edes lakanaa peittona, ilma ei kierrä tuuletuksesta huolimatta. huh hellettä..