lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kauan odotetut baltsut


Tilasin nämä ballerinat Ruotsista huhtikuun alussa ja vasta eilen hain ne postista! Sitä ennen vaihdettiin muutamat meilit ja kävin postissakin kyselemässä onko lähetystäni näkynyt kuten asiakaspalvelu oli viestittänyt. Eivät olleet postin hyllyssä vielä toukokuun puolivälissä, mutta nyt se riemu repesi! Eikö ole södet!


Pohjissa  sen salaisuus... Ja noita valkoisia koipia tietty vois hieman mennä ruskettamaan. No pian kyllä lähden Lasipalatsin Design Markettiin katselemaan nuorten suunnittelijoiden luomuksia ja laitan hameen päälle! Nämä kengät sujautan kassiin, jos lipsukkaat alkavat hiertää. Huomenna rusketusta saanee Helsinkipäivän rientojen merkeissä, ainakin Radio Aallon konserttia kuunnellen.

Muuten onkin sitten kuumin peruna miettiä kesäloman kohdetta. Haluanko Hollantiin, Italiaan vai peräti San Fransciscoon? 13 tuntia ei ehkä tee mieli viettää lentokoneessa, jos perillä on aikomus viettää vain 4-5yötä. Mutta Eurooppaan ehtisi hyvin. Hollannissa vetää kieli (hollannin kieliset pokkarit maksoi Akateemisessa 25euroa ja valinnan varaa oli sen kolmen kirjan verran!), Hollannin kokoista maata kiertelisi helposti myös junalla. Italiassa taas en ole koskaan käynyt, joten miksei olisi hauska tavata muutaman vuoden takaisia tuttuja ja nauttia vaikka Rooman historiallisesta miljööstä... Jäänpä tätä miettimään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat tossut, varmaan kestää, jos ne ovat farkkukangasta ja mitkä värit, jes....