torstai 19. toukokuuta 2011

Terveiset Tukholmasta!

Mainio sää, hieno laiva, manee kaupunki. Niistä oli tämä ruotsinristeily tehty... New York-teema toi mielenkiintoista vaihtelua niin promenadelle kuin ruokalistoihin.


Astuimme metrosta Slussenilla ja dallasimme Nautiska-meriliikkeen kautta vanhaan kaupunkiin ja sen läpi kuninkaan linnaan. En ole koskaan käynyt kyseisessä suositussa nähtävyydessä, joten jo oli aika! Linnan pihalla seurasimme taas keskipäivän vahdinvaihtoa, joka tällä kertaa suoritettiin osaksi ratsain.

Tulipalossa 1697 tuhoutuneen Tre Kronor-linnan valumalli linnan nimeä kantavan museon edustalla. Kätsällä kombination-lipulla pääsimme sisään linnaan, aarrekammioon sekä tähän vanhan linnan historiasta kertovaan museoon. Lipun neljäs eli antiikkimuseo jäi tällä kertaa väliin.

Kaupunkistailia.

Päivän jälkeen sitten hyttiin huilaamaan NK:sta ostetun porkkanakakun kanssa. Kahvi ja kakku kaikessa rauhassa, se on luksusta...

Tuomisina omiin tarpeisiin Kanebon lyömätön kasvovoide, suloinen Miss Dior Chérie-tuoksu, kaveri Mikolta syntymäpäivälahjaksi saamalleni kalvosinnapille (nyt niitä on sitten C ja M, kuvassa M) sekä Moleskin 2011-kalenteri. Ei pitäisi koskaan luulla pärjäävänsä vuoden ilman kalenteria!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ilmeisesti erittäin mukava matka taas kerran!!!!!

KK kirjoitti...

Jes :)