sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Juhlia seuraavana aamuna


 Pukeuduin siis eilen ranskalaiseksi, mutten puhunut ranskaa kuin vastatakseni myöntävästi kysymykseen "Parlez-vous francais?". Punaviinilasia sentään kuljetin muakani läpi juhlien. Myönnän, että olin alussa hieman skeptinen teemabileiden suhteen, miksi tylsä itse olisi huonompaa kuin naamioitunut itse... No hauskempaa asustettuna kuintenkin oli! Koska kamera minulta uupuu edelleen, en voi näyttää teille kuvaa eilisestä asustani, mutta ei sen kuvaileminenkaan kovin vaikeaa ole. Pukeuduin siis farkkuihin (sinistä), punaiseen villatakkiin ja valkoiseen t-paitaan, ja kaulaan sidoin sini-valko-punaisen huivin. Huuliin levitin ostamaani paloautopunaa. Asua kehuttiin Air Francen lentoemännän univormuksi, hahaa! Lähemmäs oikeaa mielikuvaa en olisi voinut mielestäni päästä.

Muiden kansalisuuksien edustajista tapasin yhden oranjee-kannattajan Hollannista, kaksi vierasta edusti Amerikan eri osavaltioita stesoneineen, yksi oli liimannut mauhkeat pulisongit ja viikset päästäkseen Meksikon tunnelmaan, huvittavin oli kimma Venäjältä sähkönsinisen kultapainatuksin koristellun topin ja turkoosien silmärajauksiensa kanssa. Vau! Itä-Saksasta oli saapunut herra koppalakkeineen, illan isäntä pukeutui kuin mies Saudi-Arabiassa, emäntä puolestaan oli pukeutunut Pipiksi. Loput kourallinen ihmisiä oli tullut paikalle suomalaisina eli ilman valeasua. Tämän illan innoittamana aloin jo miettiä tasan vuoden päässä häämöttäviä 30-vuotis synttäreitäni. Mitähän fiilistä niihin voisi keksiä? Kerran olen pitänyt Titanic aiheiset syntymäpäiväjuhlat bording card-kutsukortteineen kaikkineen, joten jotain vastavaa merta ja historiaa sivuava aihe voisi sivuta myös silloin.


Tänään täytän kuitenkin vasta 29 ja lähdenkin pian syömään kakkua ja availemaan (toivottavasti) paketteja vanhempieni luo. Tämän tapauksen, syntymäni, kunniaksi aion myös vihdoin hankkia kunnon kamera, ettei enää tarvitse täälläkään harmitella kuvien puuttumista! Pian siis luvassa omia kuvia.

päivän tunnari: Sig - Hyvää syntymäpäivää

kuvat Printerest

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

korjaus edelliseen passee sanaan, kuulin merkityksen aivan toisinpäin kuin oma korvani antoi ymmärtää eli passe on mennyttä ei oikein hyvää tarkoitus on tietenkin trebiää oiken kirjoitettuna très bien, voilà!!!! apua maittavia macaronseja ne ovat n i i n hyviä ja makeet kuvat!!

Anonyymi kirjoitti...

ah, aivan unohdin hyvää syntymäpäivää toivotan sulle 29 vuotias!!!