keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Blue suede shoes

Kuin Elviksen kappaleessa! Tai sitten ei... Kävin eilen kapungilla etsimässä itselleni talvikenkiä nuukahtaneiden Camel bootsien seuraajiksi ja mahdollisesti toisia kevät/syksykävelykenkiä. Sokoksen alen rippeistä löytyi mainio pari Timberlandin talvikenkiä, ne ajavat mainiosti viileiden kevät ja syksy ilmojen kävelytarpeen. Camelit on siis melkein korvattu. Selectediltä löysin sitten ne toiset etsimäni, NIIN namut tummansiniset nauhalliset mokkakävelykengät. Vihreine nauhoineen niitä ei voinut jättää kauppaan vaan pikaisen kokeilun jälkeen marssin kassan kautta ulos. Kahdet kengät yhdessä illassa tuntui melko tulokselta, molemmat kun olivat vielä niin tyyliini sopivat.

Kotona aloin sitten kokeilla kenkiä paremmin ja huomasin ostaneen Selectediltä aivan liian ison koon. Miesten 41 on kengissäkin näköjään isompi kuin naisten. Huomioikaa siis, ettei kyse ollut lestin leveydestä vaan kengän pituudesta. No eikun popot takaisin pakettiin ja tänään liikkeeseen vaihtamaan ihanuudet astetta pienempiin. Vaan eipä enää onnistunutkaan, sillä eilen, hieman minun jälkeeni, oli pienijalkaiselle miehelle myyty se ainoa tummansinisen kenkäpari kokoa 41... Ai, että ette tiedä kuinka harmitti! Minulla oli eilen mahdollisuus valita, ja jo tänään se valinta oli tiessään. Ja oman mokani takia! Muistui karvaasti mieleen, kuinka äiti lapsena paineli kengän kärkeä saavuttaakseen isovarpaani ja valitakseen tarpeeksi kasvuvaraa ostokseen. Vaan eipä tarvitse enää tämän ikäinen kasvuvaraa, muistaisi vaan silti sen painelun... Sentään kenkiä oli kaupassa tänään myös tumman besseinä hauskoilla taivaansinisillä nauhoilla maustettuina, joten vaihdoin sitten niihin. Maneethan nekin ovat, mutteivät ihan niin päheät kuin siniset.

Kuvia en tänne vielä saanut lisättyä, sillä kamera seilaa tällä hetkellä Ahvenanmerellä (ei varastettuna vaan omistajansa taskussa) ja Nokian Pc-suitea ei ensi vilkaisulla löytynyt 64-bittiseen Windows 7:n. Eikä löytänyt kone puhelinta bluetoothin kauttaka... Mutta lupaan lisätä ottamani kuvat tänne huomenna!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

niin sitä pitää ostaa pareittain kenkäpareja. olen utalias näkemään kuvat uusista kengistä....