keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Talven luottoasusteet

Tuntuu ajankohtaiselta tämä aihe, kun ulkona on välillä hurjasti miinusta ja välillä mennään plussan puolelle. Joka aamu saa tapittaa lämpömittaria ja taivasta ennen kuin päättää päivän asun, ja asusteet. Asusteet ovat erityisesti mieleeni, koska niillä saa tyyliä vaihdettua niin helposti. Ja pitkään tummaan talvitakkiinikin kirkkautta tai hillittyä meininkiä hetkessä.

Tässä on tämän talven suosikkini. Koko keltainen setti (pipo, sormikkaat ja kaulaliina) pitäisi vielä kutoa.

Viime vuonna joululahjaksi saamani pipo on tupsuineen yliveto. Minusta tuntuu aina, että olisin lähdössä rinteeseen, kun vedän sen päähäni.

Isäni kutomilla Ranska-sormikkailla saa meininkiä kokonaisuuteen!
Tässä hillitympi yhdistelmäni, kun ei jaksa koko ajan olla rinteeseen menossa... Tuo Vuokon ohut villapipo on myös oikea klassikko. Ja Sauson hanskat luonnollisesti myös. Suomalaista laatua!

Viimeisenä vain muutaman pakkasasteen asustus. Karvapallot korville ja baanalle :)

Tänään lumi onneksi narskui kenkien alla ja aurinkokin paistoi, ihanaa, ihanaa! Kuulaat talvipäivät ovat niin seesteisiä. Ilma on raikas, kirkas ja aurinko saa hyvälle tuulelle. Jo se parinkymmenen minuutin kävely töistä sporapysäkille siinä paisteessa sai ihmeitä aikaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Ana, sormikkaat käytössä. Täällä myös Piipun kutomat sekä ukolla & akalla, Inkoossa siis.

Moikka
rn

Anonyymi kirjoitti...

ovelia asusteita ja yhteensopivia!!!!

Anonyymi kirjoitti...

En voi uskoa, että sun isä osaa kutoa noin hyvin!! Mun isä ei kyllä ikinä saisi tuollaisia värkättyä. Monet nuoret pojat kai ainakin jossain vaiheessa oli innostuneita virkkaamisesta, mutta aivan mieletöntä, että vanhemman koulukunnan miehistäkin löytyy asennetta!!
-m