sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Matkalta


Gabriellan risteily alkoi kuohuvalla ja lähtömanööverien seuraamisella. Hytistä löytyi myös se kaivattu jääkaappi ja hieman sisältöäkin varustamon puolesta. *skål*


Punaista päällä Vikingillä.


Keksiyön show'ta sekä menevää tanssiorkesteria seurattiin Fun Clubissa. Perään sijoitetussa baarissa saattoi joko kääntyä katsomaan tanssivia ihmisiä tai ikkunoista aukeavaa merimaisemaa.

(c) Mikko
Ensimmäisenä päivänä meinasimme tutustua kuninkaanlinnaan, mutta koska meneillään oli valtiovierailu, oli linna suljettu vierailijoilta. Onneksemme oli kuitenkin vahdinvaihdon aika.

(c) Mikko
 Loppupäivän kulutimme kaupungilla kävellen ja NK:ssa pyörien. Koeajoimme myös uuden spåralinjan, Spårväg Cityn, joka kiertää lenkin Djurgårdenilla. Linjan päätepysäkillä sijaitseva Waldemarsudden huvila ja museo puutarhoineen valikoitui ensi kesän kohteeksi!


Perjantaine vaihdoimme laivaa. Siljan risteily ei tosin alkanut ihan näin sähäköissä merkeissä, lasit kuvasin yön pimennyttyä uudistetussa New York Club diskossa. Sitä ennen nautimme päivällisen El Capitainissa ja seurasimme matkantekoa Atlantiksen keulabaarissa.


Jos Vikingillä pukeuduin punaiseen niin Siljalla sitten siniseen.

(c) Mikko
Launtaille olimme suunnitelleet merellisen ohjelman. Ensin suunnistimme Vanhaan kaupunkiin meriaiheiseen kauppaan ja sieltä Merimuseoon. Kierroksen jälkeen aikaa jäi vielä pakolliseen Åhlens visiittiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ERITTÄIN PUKEVAT VAATTEET MOLEMPIIN LAIVOIHIN KENKIÄ MYÖDEN!

Anonyymi kirjoitti...

Olette löytäneet kiinnostavia kohteita Tukholmasta - täytyy pistää korvan taakse. Ihana muuten tuo sinun printtitunikasi!
- M

KK kirjoitti...

Kiitokset, kerrankin sain onnistumiset myös filmille :)