torstai 2. syyskuuta 2010

Katselua

Viime viikolla vähäinen tv:n katsominsemme on vaihtunut täysin netin tapittamiseen, kun BB on lähtenyt käyntiin. Varsinaisessa talossa porukka on hieman vaisua. Yhdenkään persoonana ei nouse ylitse muiden eikä porukan yhteishenki ole päässyt kehittymään ollenkaan. Sitä vastoin viiden vanhan asukkaan muuttaminen salahuoneeseen oikean talon yhteyteen on tuonut säpinää ohjelmaan! He ovat rentoja ja vaikkeivät ole asuneet monikaan samalla kaudella Big Brother talossa, heidän meininkinsä on heti yhteen sopivaa. Heidän nauraessaankin on vaikea itse olla hymyilemättä.

Näytön katselemisen lisäksi katselimme tänään upeaa taivasta. Ilta kahdeksalta laskeva aurinko värjäsi alhaalla riippuvat pilvet upeasti punaisen, lilan sinisen ja oranssin eri sävyillä. Harmiteltiin oikein, ettei kamera sattunut mukaan. Ja sitten vielä ilmoitus, jos haluaa tuijotella taivaalle. Keskiviikkona 15 syyskuuta on Helsinki-Vantaalla nähtävillä maailman suurin lentokone, Lufthansan Airbus 380. Se tulee käymään kokeillakseen kentän soveltuvuutta hätä- ja varalaskupaikaksi. Sama testi tehdään saman päivän aikana Tukholmassa, Oslossa ja Kööppenhaminassa. Monella taivaalla on siis nähtävää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

joo taivas oli tosiaan uuden värinen! harvoin olen nähnyt samanlaista, yritettiin ottaa kuvaa, mutta ei tullut oikieata väritystä.