sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Sunnuntai ja vohveleita

Sunday, sunday... Olen alkanut pitää sunnuntaista, se on viikon toinen ihana vapaapäivä. Tänään päätinkin tehdä vohveleita. Rauta on seisonut kaapissa siitä asti kuin kyseiset herkut viimeksi olivat muotia, 90-luvun puolivälistä siis joten oli aikakin ottaa se takaisin käyttöön. Ensin ajatus oli tehdä vohveleista oikea sunnuntaibrunssi, mutta taikinan vääntäminen ei heti aamusta ottanut intoa alleen. Päädyinkin välipala-aikaan.

 

Reseptissä mainittu kermavaahto aiheutti hieman pohdintaa... Olen kuintenkin aikaisemmin saanut pilattua joitain hyviä leipomuksia muutellessani reseptejä mieleni mukaan, joten nyt päätin noudattaa ohjetta kuten kuuluu. Ja hyviähän niistä tuli! Vaniljasokeri toi vienon vanilja-aromin.


Illan tullessa alkoi sisällä istuminen riittää ja Vanhan kauppahallin rannasta löytyikin kiva yllätys, Seacoud II purjealus. Ah... Tuonne kun pääsisi! Kannelta raikui ilonpito ja USA:n kansallislaulu. Purjehtijoilla niillä on mukavaa :)


Koko alus ei valitettavasti mahtunut kuvaan, mutta kyllä noista idean saa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvän näköisiä "Voffeleita" EN OLEKAAN AIKOIHIN SYÖNYT, Belgiassa on tullut syötyä yks sun toinenkin nam nam... mahtavat mastot ei ihme ettei sopineet kaikki kuvaan.