tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kaffepaikka

Joskus oli kaverin kanssa määrä alkaa pitää blogia, missä olisimme visiteeranneet erilaisia kaffepaikkoja ja arvioineet tarjottavan juoman (kahvin) laatua. Kirjoitus jäi yhteen tekstiin, inspiraatio kun ei silloin vienyt pidemmälle. Koska kuitenkin tapaamme edelleen usein, kirjoitan tänne oman arvosteluni tänään visiteeratusta kahvilasta Meilahden kartanossa. Kahvi oli ainakin tummaa ja maistuvaa, ja sitä sai neljän euron hintaan hakea niin paljon kuin maha kestää. Eriparia olevat astiat toivat oman säväyksensä nautintoon.


Terassille istuessa sai nauttia suurten puiden suomasta varjosta ja alhaalla lirisevästä suihkulähteestä (Meilahden taidemuseon taideteos), tunnelma olikin lähellä maaseudun rauhaa... Lisäksi runsaat kukkaistutukset sekä rautaiset puutarhatuolit vievät ajatuksen hetkeksi Ranskaan. Siihen taitaisi astioiden eriparisuuskin viitata, somaan epätasapainoon, huolettomaan ranskalaisuuteen!


Aikanaan valitsimme myös arvosteltavan leipomuksen, jonka joka kuppilassa ottaisimme. Valintamme oli croissant. Tässä kahvilassa olisi ollut tarjolla vaikka mitä muuta makeaa, mutta croissantit puuttuivat. Tyydyimme siis santsaamaan kahvia urakalla, ja nauttimaan olostamme.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

on tosiaan maalaismaisema.ihme että kahvia saa niin paljon kuin jaksaa juoda, hyvä niin