keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Viikko kesäleskenä

Jenkeissä tätä harrastivat miehet kuten Marilynin elokuvasta voi muistaa. Tänä kesänä sitä harrastan minä, ja muistan miten arki sujuukaan itsenäisesti eläessä. Eilen jo mietin miten tämän iltapäivän saisin kulumaan tulematta töiden jälkeen suoraan kotiin istumaan. Sitten muistin oman mansikkapaikkani, Munkan uimarannan! Pakkasin aamulla kassiin lipsukkaat ja lukemista, ja kävellessäni rantaa kohti poikkesin Munkan ostarilla ostamassa eväitä.


Näin ihanaa hiekkarantaa ei voita mikään! Ja sporamatkan päässä kaupungista... Tästä sporareitistä blogini nimikin alunperin tulee.


Lukemisena tottakai ranskalainen lehti!


Tässä vielä kesätyyliäni, josta väriä ei puutu. Havaianasit on kyllä kätevät varakengät, mutta pitkää matkaa niillä ei voi kävellä sen huomasin tänään... Toinen varvasväli on tulessa! Nuo oranssit loafferit onneksi ovat pehmoiset kuin pumpuli.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä kuulla tai saada tietää "raitsikan" alkuperä. ilmat ovatkin olleet tosi kesäisiä hyvä kun teille työntekijöillekin riittää iltaan kaunista ja lämmintä!!!!samaa jatkoa toivotan spåran raiteille.