perjantai 28. toukokuuta 2010

QE on valmis

Tämä projekti on siis loppuun saatettu, ja ennen kuin aloitan seuraavan laivan rakentamisen (Queen Elizabeth 2, mittasuhde 1:1200 eli todellista räpeltämistä) on luvassa muunaiheisia postauksia. Tässä kuitenkin telakan viimeiset kuvat ennen vesille laskua, joka tosin tapahtuu vain kuvitelmissa paattini saumat kun eivät ole veden pitäviä. Ups! Kirjahyllyyn hän purjehtikoon...


ja pari yksityiskohtaa pelastusveneistä, olen niin tyytyväinen minimaalisten istuinpuiden tarkasta maalauksesta



Seuraavaksi on aika kääntää katseet ihanuusprojektiimme koiraan. Hanke on kasvanut jo kolmen koiran kokoiseksi ja vaikka äänestysaikaa on vielä jäljellä, olemme kallistumassa ranskanbulldogin puoleen. Ne ovat jyränneet sydämiimme ranskiskävelyn jälkeen täydellä höyryllä! Yhdestä kuitenkin aloitamme, sillä jos kaikki kolme hankkisimme kerralle, olisimme pulassa paitsi kasvatuksen myös rahallisen tilanteemme kanssa. Nykyisin näinkin suositun rodun pentu nimittäin maksaa jopa 1800euroa rokotetuna, sirutettuna, rekisteröitynä ym... Kolmesta köyhtyisimme siis hurjat 5400euroa plus varusteet ja ruoat tms yllätpitokustannukset. Vaikka toki rikastuisimme ylettömästi uusien perheenjäsentemme myötä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onneksi olkoon laivalle, vaikka se saakin pölyt kannelleen, joku kuitenkin joutuu silloin tällöin "spuulaamaan"!!!! vai kennel kasvaa kasvamistaan.