sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Puusavotta ja Euroviisusavotta

Lauantai avautui työn merkeissä tätini kesämökillä. Tontilta oli kaadtetu seitsemän puuta ja sukua oli kutsuttu pöllienkäsittelytalkoisiin. Itse ahkeroin päivän klapikoneen kanssa enkä todella ollut ennen tajunut kuinka helposti nekin syntyvät! Isonkin pöllin voi asettaa koneen päälle, jonka jälkeen vastus työntää puun leikkuuterää vasten ja sen halkeamaan syiden mukaisesti siististi kahteen osaan. Näin jatketaan kunnes puukappaleet ovat halutun koisia. Kuvassa näkyy melkein valmis klapi. Avartavaa kaupungissa ikänsä asuneelle, ja se omakotitalohankekin tuntuu aina luontevammalta ;)


Tässä pieni kurkistus maisemiin, joissa töitä tehtiin. Ja keskellä virtaa joki...


Illlalla oli sitten vuorossa Euroviisufinaali, johon olimme valmistautuneet arvostelukaavakkein ja pienin naposteltavin. Suosikkimme Tanska ja Turkki pärjäsivät molemmat hyvin, jee!! Suuri pettymys oli kuitenkin, ettei juuri Tanska voittanut vaan suurimman pistesaaliin kahmi vedonlyönnin suosikki Saksa. No, viihdyttävän illan artistit kuitenkin tarjosivat ja entinen asenteeni "Euroviisuista viis" kumoutui. Nehän ovat mitä parhainta ajan viettoa ja kehittävät verbaalista kyvykkyyttä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana kuva nurmikkopihasta,aah..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosta avusta! Jäikös sun tennarit tänne, olis yhdet ylimääräiset eteisessä odottamassa.
Hienoja kuvia!
Palaillaan.

Terveisin Riitta

KK kirjoitti...

Moi! Ei oo mun tennarit :o Sori venyi vastaaminen, kun en oo tänne kirjoitellut mitään. Hyvä et kuvat miellyttää, yritän pitää tason ja määrän yllä ;)